HTML

A munka becsülete

A blog a KKV szektor öngyilkos manővereiről fog szólni. Arról, ahogy kényszer, kiszolgáltatottság és kapzsiság miatt hogy tapossuk sárba a munka becsületét. Ismétlem: kényszer- kiszolgáltatottság-kapzsiság. Olyan megtörtént és életszerű történetek lesznek itt, amelyeket megtapasztaltam, másoktól hallottam és sajnos átéltem. Írjatok ti is ilyeneket! munkabecsulete@gmail.com

Friss topikok

Címkék

2.

2011.08.15. 19:05 | A munka becsülete | Szólj hozzá!

Rengeteg a felszámolás az építőiparban! Ez most a hír, ami érinti a KKV szektort is.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/15/ujraelednek_a_csodbe_ment_epitesi_cegek/

Persze eldugva ott szerepel a cikkben, hogy újraélednek a csődbe ment építési cégek. Az indokolatlan árverseny miatt, a mélyen áron alul elvállalt és kivitelezni próbált munkák szembe találják magukat a 90-120 napos fizetési határidővel és máris a kispadon várják az ítéletet, amely sajnos nem felmentés vagy kegyelem. Lassan talán mindenki rájön, hogy kár volt elkótyavetyélni a munka becsületét. Már késő. Véleményem szerint ez a folyamat nagyon nagy áldozatokkal fordítható vissza. Most lehetetlennek tartom.

A következő bejegyzésben az eseti útburkolat bontásokról és helyreállításokról fogok írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://munkabecsulete.blog.hu/api/trackback/id/tr233156129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása